Bine ati venit pe pagina mea!...Pentru a vedea pagina oficiala,click mai sus pe "PAGINA MEA"

Ce mai poti face cu un stick USB

memorie stickStickul tău de încredere este mai versatil decât ai crede. Poate fi mai mult decât un dispozitiv de memorare.

Câteva trucuri puţin cunoscute pot fi utilizate atât de către începători dar şi de cunoscători ai computerului, vezi mai jos câteva întrebuinţări uimitoare ale unui stick USB.

Reinstalarea unui sistem virusat;
Cu ajutorul software-ului gratuit AVG, încarcat pe stickul USB, poți scana computerul tău, invadat de viruși. Și dacă totul merge bine, computerul revine la viață.

Instalarea și testarea Windows 8;
Dorești să testezi viitorul sistem de operare de la Microsoft? Acum este disponibilă varianta de test și pentru a nu suprascrie actualul sistem de operare, poți să te folositi de un stick USB pentru a testa noul Windows 8. Stick cu windows 8
Blocare şi deblocare a computerului;
Cu Predator poţi transforma stickul USB într-o "cheie" cu care să deschizi calculatorul atunci cand te conectezi la unitate și închide când îl deconectezi. Dacă altcineva încearcă să deschidă calculatorul, se la lovi de mesajul "access denied". Predator Free
Menținerea Windows-ului;
Poți instala Parted Magic, un software la îndemâna oricui, care permite sa faci lucruri precum resetarea parolelor pentru windows, clona un sistem, adauga partiții pe hard direct de pe stick.

Asigură documentele și fișierele;
Dacă vrei să folosesti stickul USB doar pentru memorare documente și fișiere, atunci macar cripteaza-l. Făcând asta, vei avea acces numai tu la aceste date.

Se pot rula jocuri sau aplicații portabile;
Ce poate fi mai portabil decât o tabletă, un laptop sau un smartphone? Răspuns: un stick USB. Poți rula aplicații cum ar fi Firefox, Chrome, OpenOffice și altele doar cu stickul și orice alt computer.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Recent Posts

 

BogdanBirzu.photography by www.BogdanBirzu.com

;
Blogger Gadgets